Bouwen aan
de toekomst

Even voorstellen

Bedrijfsprofiel

Een heldere planning en open communicatie. Efficiëntie en vakkundigheid. Mensen over de vloer die met plezier en vakkundigheid hun werk doen. Bij Aannemersbedrijf Geuze BV bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, aanbouw, renovatie en badkamers. Graag gaan wij met u rond de tafel om uw wensen door te nemen en u van deskundig advies te voorzien. We maken een duidelijk offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna gaan we aan de slag waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid de hoogste prioriteit hebben. Zo wordt uw droom in de handen van Geuze BV realiteit.
Wij zeggen niet voor niets:

"U droomt het, wij bouwen het!"

> Over Geuze BV

Aannemersbedrijf Geuze BV is in november 2007 opgericht door Jelle Geuze. Dankzij een gedegen opleiding (aannemersdiploma B&U) en jarenlange ervaring heeft hij veel expertise opgebouwd. Wij doen ons werk professioneel en met nauwkeurigheid. Een verbouwing of nieuwbouw is een flinke investering en wij gaan 100% voor een prachtig eindresultaat dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Wij zijn trots op ons bedrijf en willen dat graag zo houden!

“Samen met de klant een plan maken, vervolgens flink aan de slag gaan en dan na afloop wegrijden met een voldaan gevoel omdat én de klant dik tevreden is én we goede kwaliteit hebben afgeleverd; dat is Geuze BV.”

WIJ VERTELLEN U GRAAG WAAROM GEUZE BV DE IDEALE BOUWPARTNER IS.

Geuze BV,

CONTACT OPNEMEN