Onze specialisaties

ONS SPECIALISME

>  NIEUWBOUW

Geuze BV heeft veel ervaring in nieuwbouw. Met onze flexibele opstelling en onze relaties zijn wij in staat om uw nieuwbouwproject in elke gewenste vorm en voorkeur uit te voeren. Wij werken samen met leveranciers van complete prefab houtskeletbouw casco’s en met kozijnfabrikanten die hout- en/of kunststofkozijnen op maat leveren.

projecten nieuwbouw

ONS SPECIALISME

> AANBOUW / OPBOUW

Hebt u meer ruimte nodig in huis? Geuze BV heeft een grote diversiteit aan verbouwklussen verricht. Van de aanbouw van een garage, zolder of een serre; voor Geuze BV is het niet snel te moeilijk! Hebt u papieren van de gemeente nodig of weet u niet precies wat de wetgeving op dit gebied is; wij helpen u graag verder!

PROJECTEN AANBOUW
"U droomt het, wij bouwen het!"
meer lezen

ONS SPECIALISME

>  VERBOUW/RENOVATIE

Is uw huis toe aan een verbouwing of renovatie? Geuze BV maakt het mogelijk. Wilt u de bovenverdieping herindelen of wilt u uw kantoorruimte aanpassen om meer ruimte te creëren, wij doen het voor u. Wij helpen u ook graag verder als u vragen of inspiratie nodig heeft. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we geregeld een goede tip geven die uw verbouwing nog mooier maakt!

Geen hele verbouwing maar wel nieuwe kozijnen? Ook dat is mogelijk bij Geuze BV. Wij vervangen uw oude kozijnen door nieuwe hardhouten kozijnen of door kunststof kozijnen in elke gewenste uitvoering en maat. Helemaal naar uw smaak.

projecten VERBOUW

ONS SPECIALISME

> Badkamer / toilet

Is de badkamer toe aan een vernieuwing? De badkamer verbouwen is niet zomaar wat. Ventilatie, wand- en vloerbetegeling, montage van het toilet, het leidingwerk aan- en/of omleggen, het vereist de nodige deskundigheid. En deze deskundigheid is bij Geuze BV volop aanwezig aangezien de (ver)bouwen van badkamers een van onze specialiteiten is. Geuze BV doet veel zelf, maar weet ook op het juiste moment specifieke werkzaamheden uit te besteden aan onderaannemers. Wij werken alleen samen met mensen die we kennen en vertrouwen. Zo werken we samen aan de realisatie van uw droombadkamer!

PROJECTEN badkamer

ONS SPECIALISME

>  VLOERVERWARMING

Heerlijk warme voeten op een behaaglijke warme vloer… Vloerverwarming is helemaal van deze tijd en niet voor niets. Een vloerverwarming zorgt voor prettige gelijkmatige verwarming van de vloer. Het vervangt radiatoren en hiermee bespaard u een hoop ruimte en lelijke leidingen in huis. Een van de voordelen is de besparing op het energieverbruik en daarmee een flinke besparing op de energiekosten. Vloerverwarming kan ook met houten vloeren gebruikt worden maar is het meest geschikt voor tegelvloeren. Geuze BV heeft al veel klanten blij gemaakt met een vloerverwarming!

projecten vloerverwarming

WIJ VERTELLEN U GRAAG WAAROM GEUZE BV DE IDEALE BOUWPARTNER IS.

Geuze BV,

CONTACT OPNEMEN